8 semne că NU te vei CĂSĂTORI NICIODATĂ

Sanctitatea căsătoriei nu este pentru toată lumea deoarece reprezintă o muncă asiduă și o responsabilitate imensă. Cuplurile care rămân împreună ani și ani ne uimesc în permanență. Există atât de multe lucruri la care trebuie să renunți atunci când intri într-o relație serioasă.

Este posibil ca tu să nu fii pregătit acum să fii într-o relație serioasă sau chiar niciodată, dar asta nu înseamnă că este ceva greșit. Pentru a-ți da seama dacă te regăsești în această situație, ți-am pregătit o serie de semne după care să te ghidezi.

1. Cariera ta înseamnă totul pentru tine

Ai făcu ca scop ideea de a deveni manager sau director? Dacă cel mai fericit moment din viața ta este atunci când ai mai finalizat un proiect, atunci nu ești pregătită pentru căsnicie.

2. Ești puternic și independent

Nu încerc să spun că o persoană ar trebui să fie slabă și dominată într-o căsnicie deoarece nu așa funcționează. Însă trebuie să îți amintești că o relație presupune multe sacrificii.

3. Judeci orice și pe oricine

Toți judecăm deoarece este în natura noastră, dar atunci când te hotărăști că vrei să îți petreci restul vieții cu o persoană, atunci nivelurile de judecată ar trebui să mai scadă. Chiar ești pregătit să renunți la bârfă?

4. Preferi solitudinea

Uneori, unii oameni au mai multă nevoie de solitudine decât alții. Evident, o căsătorie în care unul dintre parteneri vrea să fie singur mereu, nu va funcționa.

5. Îți protejezi spațiul personal

Să locuiești cu cineva înseamnă să mai ai o persoană în plus lângă tine; de la răsărit până la apus îți va mai fi cineva alături – în bucătărie, în baie, în dormitor și așa mai departe.

6. Trăiești pentru petreceri

Dacă ești genul de persoană care preferă să își lase partenerul acasă pentru a merge la o petrecere, atunci vei afla ceva șocant: dacă ești căsătorit, nu vei putea face asta!

7. Nu poți găti pentru a-ți salva viața

Nu, nu spun că dacă nu știi să gătești nu te poți căsători, dar gândește-te că nu vei putea pregăti niciodată o cină romantică pentru partenerul tău.

8. Ești leneș și îți place asta

Nu este așa că îți place să îți petreci ziua doar stând pe canapea și uitându-te la televizor? Totuși, atunci când locuiești cu partenerul tău, să fii leneș nu este cel mai atractiv lucru.

CITEȘTE ÎN CONTINUARE:

10 dintre CELE MAI BRUTALE metode de EXECUȚIE din TRECUT

Consideră-te norocos că citești lucrurile de mai jos acum și nu într-o perioadă în care execuțiile despre care vei afla erau în vigoare. Înainte, scopul executării unei persoane era de a pune persoana respectivă prin atât de mult chin cât este posibil.

Așa că dacă ți se pare că pedepsele din ziua de azi sunt drastice, vei fi șocat să afli cum erau acestea înainte.

1. „Scaphism”

În Grecia antică, un criminal era introdus în trunchiul unui copac, cu doar mâinile, picioarele și capul lăsate în afară. Apoi, acesta era hrănit forțat cu miere și lapte pentru a-i provoca diaree acută. Pielea care rămânea expusă era unsă cu miere pentru a atrage insectele, iar în timp ce excrementele criminalului se adunau, din ce în ce mai multe insecte apăreau; ele foloseau pielea în proces de descompunere ca spațiu pentru reproducere deoarece ea devenea cangrenoasă. Moartea intervenea eventual, dar asta se întâmpla abia după două săptămâni.

2. Ghilotina

Vechea ghilotină care acum este interzisă probabil că reprezintă una dintre cele mai puțin brutale metode de execuție de pe lista noastră; ea a fost inventată în Franța pentru a pedepsi mai mult decât pentru a omorî.

3. Căsătoria republicană

Un bărbat și o femeie erau legați împreună și apoi aruncați într-o apă pentru a se îneca, în urma unei fărădelegi precum adulterul.

4. Pantofii de ciment

Cu curtoazia mafiei americane, această metodă nu are nevoie de explicații suplimentare.

5. Elefanții

Da, elefanții sunt foarte grei; ei sunt menționați ca metodă de execuție în Asia de sud-est, ei fiind antrenați să facă moartea pe cât de lent posibilă.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Fi alaturi de Noi
Da-ne un like pe pagina noastra de facebook