Restaurantul Terasa Perla Marii Costinesti Radio FX Net DJ Fish Vocea Olteniei

Restaurantul- Terasa Perla Marii face parte din Complexul Turistic Vilele Delfin, este situat la numai 35 m de plaja si are o capacitate de 500 de locuri la interior. Este locul ideal unde te poti relaxa impreuna cu familia si poti servi diverse feluri de mancare. In fata restaurantului peisajul este minunat, marea iti deseneaza micul dejun, cina sau alte momente frumoase din viata ta in restaurantul nostru.

In fiecare seara este organizat un program artistic divers : karaoke realizat de Dj-ul Fish, de la Radio Fx Net, muzica live, dansuri populare, tombole si concursuri cu premii.

Oamenii sunt efectiv incantati de atmosfera realizata de nastrusnicul DJ Fish, copii adora sa vina sa se faca remarcati la karaoke, iar cei mai mari spera ca vor ajunge sa le fie difuzate melodiile la Radio Fx Net.

Foisoarele sunt atractia principala a clientilor care vin sa se relaxeze dupa o zi de plaja.Mancarea foarte gustoasa si proaspata ii face pe clienti sa revina in fiecare zi.

Costinestiul este una dintre cele mai ofertate statiuni pentru a petrece clipe unice, de a petrece pana dimineata pe plaja. Statiunea este mereu in miscare, iar distractia nu are limite. Locurile de cazare sunt ieftine tarife acceptabile pentru tot omul intr 80-200 ron in functie de conditii.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Fi alaturi de Noi
Da-ne un like pe pagina noastra de facebook