Top 5 zodii care se pot transforma în foști toxici! Ferește-te de ele!

Majoritatea dintre noi s-au confruntat la un moment dat cu niște foști care au fost toxici pentru noi. Astăzi, ne-am propus să analizăm tendințele toxice ale foștilor în funcție de zodii! Citește mai jos pentru a descoperi care sunt zodiile cu cele mai multe șanse de a se transforma în niște foști toxici, pentru a ști să te ferești de ele!

1. TAUR

Prezența Taurului pe această listă ți se va părea suprinzătoare, pentru că el nu are de gând să-ți distrugă viața doar pentru că l-ai respins. Ego-ul lui este mult prea mare pentru a exprima vreodată că îi pasă suficient de tine încât să-ți arunce o momeală cu ceva.

Cu toate acestea, dacă ai văzut vreodată cum poate un Taur să treacă de la a te iubi absolut la a fi total și 100% indiferent față de tine, doar pentru că a decis că nu vrea să fie cu tine (sau pentru că l-ai părăsit), este destul de liniștitor.

Dacă vei avea vreodată de a face cu un Taur după o despărțire, pregătește-te să fii orbit de faptul cum cineva care te-a iubit atât de mult odată, se va purta acum ca și când nu ai valora mai mult decât o scamă de pe hainele sale.

2. GEMENI

Gemenii sunt toxici, deoarece ambii vor trece rapid peste tine și deloc. Vei fi uimit (și rănit) de cât de repede își va reconstrui viața fără tine. Tot ce vei vedea pe Social Media este cum vorbesc ei despre faptul că niciodată n-au fost mai fericiți ca acum.

Iar apoi, primești mesaje în miez de noapte. Le este dor de tine. Unii Gemeni pot trece cu ușurință de la „N-am fost niciodată mai fericit decât sunt acum fără tine” la „Am fost mult mai fericit cu tine”. Adevărul este că Gemenii știu rareori ce vor și de obicei ajung să aleagă calea pe care le-o dictează alte persoane.

Din această cauză, ei sunt mereu plini de îndoială cu privire la faptul dacă au luat decizia cea bună – și astfel, se vor ține de tine în speranța că te vor influența în vreun fel sau altul.

3. LEU

Un Leu este întotdeauna victima unei relații. Persoana cu care a fost era un om rău, care nu l-a tratat niciodată bine. Leul nu este în stare să-și dea seama de acțiunile sale și de faptul că orice s-a întâmplat în relație, a fost și responsabilitatea (vina) lui. Leului îi place să vorbească multe prostii pe Social Media, chiar dacă o fac printr-un cont fals. El adoră atenția și dragostea, și știe că atâta timp cât se vede public, el este cel câștigat.

4. SCORPION

Ha ha ha dacă vreodată ai un fost Scorpion. Nimeni nu vrea să renunțe la job și să-și dedice timpul în întregime plănuind cum să-ți distrugă viața, așa cum face un Scorpion. Dacă simte vreodată că a fost nedreptățit (ceea ce se va și întâmpla, chiar dacă i-ai greșit sau nu), va face tot ce-i va sta în putință pentru a se răzbuna. Scorpionul nu are hobby-uri, de fapt, răzbunarea este hobby-ul lor.

Ceea ce este foarte trist atunci când te gândești la asta, dar nu-i spune că ți-am spus – nu vrem această dramă în viețile noastre. Dacă vreun fost de-al tău este Scorpion, asigură-te că-ți schimbi toate parolele. De fapt, ia în considerare să-ți schimbi și numele. Mută-te în alt stat. Dispari de pe hartă. Este probabil cel mai bine pentru tine.

5. CAPRICORN

Capricornul este unul dintre semnele cel mai puțin emoționale din horoscop, dar din păcate, când vine vorba de ego-ul lor, el experimentează aceleași emoții ca și restul oamenilor. Mai întâi de toate, va dori ca toți prietenii comuni pe care-i aveți să știe că el, Capricornul, este în continuare perfect.

Orice rău i s-a întâmplat este rezultatul faptului că a fost cu tine. Va arunca tot timpul vina pe tine, în fața prietenilor și familiei. Ar putea chiar să înceapă să zvonească lucruri urâte despre tine, pentru a îndepărta atenția de la el și să se asigure că numele său este în continuare prețios.

CITEȘTE URMĂTORUL ARTICOL

Care sunt cele mai PERICULOASE zodii, conform STATISTICILOR FBI! N-o să-ți vină să crezi cine este în fruntea listei!

Multe s-au spus și s-au scris despre caracteristicile semnelor zodiacale, cum ar fi că „Fecioarele nu iartă, Berbecii sunt determinați”, și etc. Dar de data aceasta, vă aducem în atenție ceea ce spun statisticile reale! FBI-ul au strâns laolaltă datele de naștere ale criminalilor în serie și a celor care manifestă tendințe psihopatice. Și, după cum vă puteți imagina, statisticile FBI pot arăta ce semn zodiacal este mai înclinat spre ce tipuri de infracțiuni.

Să vedem care sunt rezultatele ce indică cele mai psihopate semne zodiacale, conform statisticilor FBI!

12. Toată lumea vorbește de rău despre cei ce se nasc sunt semnul Gemeni, dar se pare că ei sunt cel mai puțin periculos semn zodiacal dintre toate!

Din moment ce nu iau pe nimeni suficient de în serios pentru a-i răni sau omorî, Gemenii se murdăresc cel mai puțin cu sânge pe mâini. Sau în loc să se omoare între ei, Gemenii preferă să plictisească de moarte oamenii cu care vorbesc sau care vorbesc cu ei. Are sens!

11. Vărsătorul este al doilea cel mai inocent semn zodiacal!

Îi pasă foarte mult de dreptate și au ego-uri puternice, care nu pot fi distruse cu ușurință. Nu știm exact de ce, dar Vărsătorul este a doua cea mai puțin periculoasă persoană după Gemeni. Sau poate nu a fost prins, fiind suficient de deștept să nu lase nici o dovadă în urmă. Și pentru că nu sunt prinși, așa se explică motivul pentru care sunt în partea de jos a listei FBI-ului.

10. Nu te lăsa păcălit de tot ceea ce rage, sunt doar pisici! Leii, de asemenea, se țin departe de probleme!

FBI a menționat, de asemenea, că dacă Leii comit o crimă, ea se datorează faptului că încearcă să obțină atenție. WOW!

9. Știm că Balanța este o fire răbdătoare, corectă și drăguță, dar oamenii născuți sub acest semn zodiacal comit mai multe crime decât un Leu și un Vărsător, ceea ce este ciudat.

Ei bine, chiar și răbdarea are limitele sale. Este posibil ca Balanța să recurgă la violență atunci când alții încearcă să profite de bunele sale intenții.

8. Un ucigaș psihopat și foarte curat: Fecioara!

Ar trebui să subliniem faptul că Fecioarele sunt mai predispuse la furt și fraudă, decât crime.

7. Crezi că Peștii sunt drăguți? Greșești!

John Wayne Gacy, Richard Ramirez, Aileen Wuornos sunt unii dintre cei mai faimoși criminali în serie și toți sunt… ai ghicit, Pești! Oamenii născuți sub semnul Peștelui comit, de obicei, crime extraordinare, datorită tendinței lor spre dependență.

6. În timp ce numărul de criminali în serie născuți sub semnul Capricorn este cam mediu, criminalul în serie care a ucis cei mai mulți oameni este un Capricorn!

Cu toate că este cunoscut pentru faptul că respectă legile și regulile, se pare că nu trebuie să superi niciodată un Capricorn! Oamenii născuți sub semnul Capricornului nu ucid de multe ori, dar atunci când o fac, merg până la capăt!

5. Berbecii, care sunt cunoscuți pentru nebunia lor, nu ne surprind.

Furia lor este bruscă, dar nu durează mult timp. De aceea îl vedem pe Berbec pe locul 5 în această listă. Dacă enervezi un Berbec, asigură-te că stai departe de el pentru o vreme. Apoi, ei vor uita repede de ce s-au enervat la început.

4. Furia Taurului este intensă! Dar frauda este mai frecventă în rândul lor, decât crima.

Lor le place luxul, așa că nu se pot abține! Ce să le faci…

3. Și acum, primele trei locuri în clasamentul FBI! Săgetătorul ocupă locul al treilea în lista lor!

Și ținem să precizăm, oamenii născuți sub semnul Săgetătorului nu merg pentru crime individuale la scară mică. De exemplu, Ted Bundy, Pablo Escobar și Stalin erau Săgetători. Lor le plac crimele mai mari și să ucidă în masă, astfel anunțând că sunt „lideri”.

2. Psihopatul oficial! Scorpionul ia locul al doilea! Este cineva surprins?

Pentru că cei mai mulți criminali în serie s-au născut în noiembrie, majoritatea dintre ei sunt Săgetător, iar restul Scorpioni. Scorpionii sunt cunoscuți ca fiind criminali sadici.

1. Dar primul în lista noastră, capul tuturor maniacilor este, surprinzător, Racul!

De obicei, el ucide din cauza geloziei. Schimbările din starea lor de spirit par a provoca probleme! Sperăm, pentru binele oamenilor, că acest semn zodiacal va trăi în pace!

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Fi alaturi de Noi
Da-ne un like pe pagina noastra de facebook